Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MHP İlçe Başkanı Çolak'a mazbatası törenle verildi

MHP İlçe Başkanı Çolak

MHP Erdek İlçe Başkanlığı görevine Eylül ayında atanan Murat Çolak, Yağcı Otelde gerçekleşen mazbata töreni ile temsili mazbatasını MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argur Atıcı`nın elinden aldı.

MHP Erdek İlçe Başkanlığı görevine Eylül ayında atanan Murat Çolak, Yağcı Otelde gerçekleşen mazbata töreni ile temsili mazbatasını MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argur Atıcı`nın elinden aldı.
Yağcı Otelde gerçekleşen temsili mazbata törenine MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argun Atıcı, MHP Balıkesir İl Başkan Yardımcılarından Şükrü Şık, İbrahim Savaş, Genel Sekreter Ünsal Biçer, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Karbay, MHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Semra Şık, MHP Erdek İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Erdek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi Başkanı Ali Necat Simitçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Mazbata töreninde konuşan MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak, kendisini bu kutsal göreve layık görenlere teşekkür ettikten sonra, 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde kendisinin Erdek Belediye Başkan adayı olacağını açıkladı.

MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argun Atıcı ise başarı için gereksinim duyulan birlik ve beraberliğe dikkati çekip, MHP Balıkesir İl Teşkilatı olarak kendilerine 3 hedef belirlediklerini işaret etti.
Erdek`te görevine başlayan Murat Çolak ve yönetimine başarılar dileyerek sözlerine başlayan Atıcı, “Biz İl Başkanlığı olarak artık kırgınlıkların önüne geçmek istiyoruz. Geçmişte üç hilale hizmet eden bütün başkanlarımız, yönetim kurulları ve üyeleri doğrusu ile yanlışı ile birlikte hizmet vermişlerdir. Bu bir bayrak yarışıdır ve sıra bizlere gelmiştir. Şimdi bizlerin yapması gereken birlik ve berberliği sağlayabilmek ve bir bütün oluşturabilmektir. Ben inanıyorum ki Balıkesir`in birliği ve bütünlüğü iktidarı tetikleyecek ve 2015 seçimlerinde iktidar olacağız." dedi.
Yeni il yönetimi ile beraber kendilerine üç hedef belirlediklerini anlatan Atıcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu hedeflerin ilki Cumhurbaşkanlığı seçimiydi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmelettin Beyi destekleyerek bu ilk hedefimizi gerçekleştirdik. Ekmeleddin İhsanoğlu Balıkesir`de diğer adayları gerisinde bıraktı. Hem de Balıkesir Büyükşehir Belediyesini kazanan partinin adayını geride bıraktı. Birinci hedefimizi başararak geride bıraktık. İkinci hedefimiz, 2015 genel seçimleridir. 2015 seçimlerinde partimizi iktidara taşımak için gece gündüz uyumadan çalışacağız. Çünkü 2015 seçimlerinden sonra ülkemizde çok değişik şeyler konuşulmaya başlayacak. İşte biz bunlara imkan vermeden ikinci hedefimizi de gerçekleştirerek birlik ve beraberliğimizi büyüte büyüte iktidara yürüyeceğiz. Üçüncü hedefimiz ise 2019 mahalli seçimleri. 2015`de iktidarı ele geçirerek 2019 mahalli seçimlerinde üç hilalli bayrağımızı Balıkesir`in bütün ilçelerinde zirveye taşımak olacaktır.”
Atıcı’nın konuşmasını tamamladıktan sonra, MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak`a temsili mazbatasını sundu.
Mazbatasını aldıktan sonra gündeme ait görüşlerini açıklayan MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak "Ben ilçemizde bu partiye hizmet eden herkesle görüştüm. Herkesi birlik ve beraberliğe davet ettim. Yönetimi oluştururken herkesin fikrini düşüncesini sordum. Aldığım bütün tepkiler hep olumlu yöndeydi. Tabii ki karşı görüşler olacaktır. Ben yapıcı eleştiriye de açık bir insanım ve belli sebeplerden dolayı yanımızda olmayan veya olamayan insanlarında halinden anlarım. Ancak bir şeye tahammül edemem. Ben yürürken arkamdan gelen 3000 kişi olacak ve seçimlerde partime 400-500 oy çıkacak işte buna tahammül edemem. Arkadan vurulmayı asla affedemem. Benim burada çocukluk arkadaşlarımda var. Burada sizlerin yanında ilk kez bir konuyu da açıklayayım sizlere. Ben Erdekt`e Belediye Başkan adayı olacağım, başkan seçilirim veya seçilmem ancak bunu başarırsam da Milliyetçi Hareket Partisi ile başaracağım." diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Taygun Ertan



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı